Access bars® in praktijk Leefstijlkoning

Voor rust, ruimte, ontspanning en plezier in je leven!

Een mooie manier om te ontspannen is een Access Barsbehandeling. Met Access Bars ontlaad je op een eenvoudige en zachte manier stress en spanning uit je lichaam. Deze behandeling is voor jong tot oud geschikt.

Op je hoofd lopen energiebanen en daarop zitten energiepunten, dit worden Bars genoemd. Door deze punten zacht aan te raken laat het lichaam overtollige gedachten, blokkades, emoties, oordelen en conclusies die van jongs af aan in de hersenen zijn opgeslagen los. Je krijgt ruimte en rust in je hoofd en je voelt je meer ontspannen. Het is een soort reset van de harde schijf in je hoofd.

Hoe verloopt de behandeling?

Het fijne van deze behandeling is dat jij niks hoeft te doen, niks hoeft te vertellen waarom je dit wilt. Je gaat gekleed op de comfortabele behandeltafel liggen. Als je wilt praten mag dat, maar dat hoeft zeker niet. Ik raak verschillende punten op je hoofd aan, het één langer dan het ander, waardoor energie gaat stromen.

Je lichaam ontspant zich en gaat aan het werk. Het kan zijn dat je iets voelt, maar dat hoeft niet. Handen die tintelen, ademhaling die verandert, kippenvel of juist een warm gevoel, het kán. Soms gebeurt het dat iemand zó ontspannen is, dat hij in slaap lijkt. De behandeling doet dan evengoed zijn werk. De complete reset sessie duurt 60 tot 90 minuten, de kleine reset ongeveer 30 minuten.

Na de behandeling kom je weer rustig zitten, drinkt een glas water en kan weer verder met de dag of rustig naar de avond.

Je kunt na de behandeling mentale of fysieke veranderingen ervaren, maar doordat er iets in beweging is gebracht zal het grootste effect na een week of 3 merkbaar zijn.

Access Bars® helpt bij:

Tarieven

60-90 minuten

€ 88

+/- 30 minuten

€ 35

3 x 30 minuten

€ 99

3 x 60-90 min

€ 250

15-30 minuten

€ 25

Voor bedrijven is er de mogelijkheid om kleine resets op locatie te geven, mits er een ruimte is waar ik mijn behandeltafel kan neerzetten en er geen afleiding van de omgeving is. Vraag gerust naar de mogelijkheden.