Vitaliteitscoaching voor bedrijven

Jouw werknemers goed in hun vel

Bezig met de ontwikkeling van het interne vitaliteitsplan voor je bedrijf of organisatie? Vergeet leefstijlcoaching dan vooral niet. Door proactief aan de slag te gaan met de vitaliteit van medewerkers, neemt ziekteverzuim en groot verloop aanzienlijk af! Hoe fijn is het voor een werkgever als je werknemers goed in hun vel zitten? Mensen zijn positiever, meer gemotiveerd en ervaren meer veerkracht. Dat komt het klimaat op de werkvloer ten goede. Bovendien zijn fitte mensen, productieve mensen.

Een blijk van waardering

Voor de werknemer voelt vitaliteitscoaching beschikbaar gemaakt door de werkgever als een cadeau. En als blijk van waardering. De werkgever gunt de werknemer aandacht, tijd en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Niet enkel om de werknemer verder te laten specialiseren in een bepaalde functie, maar vooral om bij te dragen aan de brede gezondheid van die persoon.

Ik ga graag in gesprek over de mogelijkheden voor vitaliteitscoaching voor bedrijven!

Mijn tarieven

Voor bedrijven maak ik een offerte op maat. In overleg stel ik een programma samen dat past bij de wensen van de werkgever. Neem contact met me op voor meer informatie.