Tarieven

Mijn tarieven*

Ik hanteer de volgende tarieven voor 1-op-1 coaching. Mocht je vragen hebben over de tarieven, of staat jouw wens er niet bij? Neem dan even contact met mij op. Aan de hand van jouw wensen, kan ik je een offerte op maat sturen.

Consult van 15 minuten

Gratis

60 minuten

€ 80

90 minuten

€ 120

20 minuten

€ 25

60 minuten

€ 80

gericht op het fysieke gedeelte: gewicht willen verliezen, beter in je vel, energieker, rust/ontspanning/slaap, etc

€ 350

pakket om een een goede basis te hebben, balans te vinden

€ 460

* De bedragen zijn inclusief BTW voor particulieren. Je kunt ter plekke betalen (geen pin), maar ook via een betaalverzoek. De factuur ontvang je achteraf per e-mail.

Annuleren van een afspraak minimaal 24 uur van tevoren, anders wordt de afspraak in rekening gebracht.

Tip: Informeer bij je werkgever of deze (een deel van) de kosten vergoedt.
Vaak is er budget voor scholing en coaching voor medewerkers.

Mijn maatschappelijke missie

Leefstijlcoaching is een cadeau aan jezelf. Maar niet iedereen kan leefstijlcoaching betalen. Mensen die minder te besteden hebben of schulden hebben, bijvoorbeeld, kampen vaak met een lager zelfbeeld en zouden veel profijt hebben van leefstijlcoaching. Door kleine veranderingen gaan zij hun eigenwaarde weer zien en hun zelfvertrouwen wordt vergroot. Daarom maak ik het mijn maatschappelijke missie om een potje te sparen voor mensen die geen leefstijlcoaching kunnen bekostigen! Van elke betalende cliënt zet ik een klein bedrag opzij om ook deze mensen te begeleiden met een luisterend oor, advies en coaching.